Játszóház

Mivel vár Titeket játszóházunk?
Gyerkőcöd jobban fog emlékezni a játszóházi kiruccanásra, mint a legutóbbi születésnapi bulira. Mert itt minden négyzetméteren biztos kaland és derű vár. Garantáltan unalommentes időtöltés az egész családnak.
Trambulin, csúszda, ugrálóvár, hahó! Ilyesmivel még azok se dicsekedhetnek otthon, akik rózsapír hercegkisasszonynak vagy kis hercegnek születtek. Nálunk nem csupán a gyerekre méretezett, hanem minden képzeletet felülmúló méretű játéklehetőségek várnak.
Olyan léptékben, mintha neked egy egész ország állna rendelkezésedre ahhoz, hogy személyes hobbidnak élj. Mászódomb, gokart- és focipálya. Itt a lehetőség, hogy a gyermekedet fejlődni, mosolyogva játszani, örömteli mozgás közben lásd. Nálunk mindig egymásra találnak a gyerekek, barátságok szövődnek, és legközelebb már együtt érkeznek játszani. Hadd tomboljon a gyermeked a többiekkel ott, ahol nem érheti baj! Kellemes fáradtság: van ilyen. Ha képességeinket edzettük, és játékosan fejlesztettük magunkat, nem kimerültséget érzünk, hanem nyugodt derűt. Ez az élmény a gyerekek számára naponta elérhető. Este pedig tutira könnyen megy a lefekvés! Bármilyen napon, bármilyen időben számíthatsz ránk. Meghiúsult a kirándulás, mert zuhog az eső? Nem kell a tévé előtt unatkozni, hiszen a játszóház egész területe fedett, így akármilyen mínuszok röpködnek is kint, a kicsik bent pólóban rohangászhatnak. Hétvégén, még vasárnap is nyitva tartunk! +1  Együtt játszhattok, mert nálunk nem tilos a szülőnek se az, ami a gyereknek szabad. És fordítva! A játékban nincsenek korosztályok, csak önfeledt játékosok. Te is biliárdozhatsz, csocsózhatsz, pingpongozhatsz, és püfölheted a játékgépeinket egyedül vagy a gyermekeddel együtt, ha játszani vágysz. Felmászhatsz vele a trambulinra, és ő veled jöhet felfedezni gyermekkorod kedvenc játékait. Együtt lehettek a közös örömben.