Dunakeszi Játszóház

Mivel vár Titeket játszóházunk?

Gyerkőcöd jobban fog emlékezni a játszóházi kiruccanásra, mint a legutóbbi születésnapi bulira. Mert itt minden négyzetméteren biztos kaland és derű vár. Garantáltan unalommentes időtöltés az egész családnak.


 

5+1 mesés ok, amiért nálunk jobb a játék:

  1. 2500 négyzetméteres területen szabad a gazda! Ekkora terepen csak a mesefilmekben lehet játszani. Felnőttnek sem kevés, de egy gyerek számára ez akkora, mint egy egész földrész. Főleg, ha lépten-nyomon adódik valami újdonság.
  2. Trambulin, csúszda, ugrálóvár, hahó! Ilyesmivel még azok se dicsekedhetnek otthon, akik rózsapír hercegkisasszonynak vagy kis hercegnek születtek. Nálunk nem csupán a gyerekre méretezett, hanem minden képzeletet felülmúló méretű játéklehetőségek várnak. Olyan léptékben, mintha neked egy egész ország állna rendelkezésedre ahhoz, hogy személyes hobbidnak élj.
  3. Ugrálóvár, gokart- és focipálya. Itt a lehetőség, hogy a gyermekedet fejlődni, mosolyogva játszani, örömteli mozgás közben lásd. Nálunk mindig egymásra találnak a gyerekek, barátságok szövődnek, és legközelebb már együtt érkeznek játszani. Hadd tomboljon a gyermeked a többiekkel ott, ahol nem érheti baj!
  4. Kellemes fáradtság: van ilyen. Ha képességeinket edzettük, és játékosan fejlesztettük magunkat, nem kimerültséget érzünk, hanem nyugodt derűt. Ez az élmény a gyerekek számára naponta elérhető. Este pedig tutira könnyen megy a lefekvés!
  5. Bármilyen napon, bármilyen időben számíthatsz ránk. Meghiúsult a kirándulás, mert zuhog az eső? Nem kell a tévé előtt unatkozni, hiszen a játszóház egész területe fedett, így akármilyen mínuszok röpködnek is kint, a kicsik bent pólóban rohangászhatnak. Hétvégén, még vasárnap is nyitva tartunk!
    +1  Együtt játszhattok, mert nálunk nem tilos a szülőnek se az, ami a gyereknek szabad. És fordítva! A játékban nincsenek korosztályok, csak önfeledt játékosok. Te is biliárdozhatsz, csocsózhatsz, pingpongozhatsz, és püfölheted a játékgépeinket egyedül vagy a gyermekeddel együtt, ha játszani vágysz. Felmászhatsz vele a trambulinra, és ő veled jöhet felfedezni gyermekkorod kedvenc játékait. Együtt lehettek a közös örömben.

Játszóházi kiruccanás – biztos siker

Gyertek el a Gyerekcenterbe, ahol gyereked elemében érezheti magát. Meglepetésben lesz részed. Ennyi jókedvet és friss erőt sehol máshol nem látsz. Miközben csemetéd kedvére tombol a legnagyobb biztonságban, neked 5 percnél több jut egy jó kávéra és egy kis beszélgetésre a büfében. Szokatlan, nemde? Pedig igaz!

Örökmozgók figyelem! Vár a játszóház

Örökmozgókra terveztük a játékteret, nem átlagos igényre. Mert átlagos gyerek nincs. Számíthatsz arra a derűtöbbletre, amit a gyermeked képes neked, a „komoly” felnőttnek megmutatni, ha végre újra elemében érezheti melletted magát.

A legszuperebb játszóház nyitvatartása 

Hétfőtől vasárnapig reggel 10-től este 20-ig áll a bál.

Mi mindenre nyitottak vagyunk, ami színtiszta mulatság, jó móka, családi szórakozás.

Ez nálunk a felhőtlen örömködés programja! Gyere, meglátod!


Hasznos tudnivalók

 Házirend: A Gyerekcenterben kiemelt fontosságúnak tartjuk a gyermekek épségét. Létrehoztunk egy „házirendet”, amely egyaránt vonatkozik a szülőkre és a gyerekekre. Ezen egyszerű szabályok betartásával elkerülhető, hogy a gyerekek a játék hevében megsérüljenek. Zokni vagy mamusz? A játszóházba a cipő levételével, zokniban lehet bejönni. Ha fázós a lába a pöttömnek, hozz neki mamuszt. Ételt ne hozz, kérlek! Élelmiszer biztonsági okokból otthonról hozott ételt nem engedhetünk be. Cserébe a büfében mindenféle finomságot megtalálsz.

Együtt a játszóházban

Bármilyen korú gyermeked van, megfelelő játékot tudunk nektek ajánlani. Óriási, fedett területen kalandozhattok együtt, amit sohasem fogtok megunni. Itt önálló játékra biztathatod úgy is, hogy nem kell minden lépését felügyelned. Kényelmes büfénkben kávézhatsz, cseveghetsz, amíg a gyermek biztonságban játszik, és az ebéd is megoldott.

Minőségi időtöltés szeretteiddel. Ilyen lesz nálunk a tökéletes nap, várunk Titeket!

Ha kérdésed van, csörögj ránk: 70/683-0767  vagy írj levelet: info@gyerekcenter.hu