Programok

Farsangi buli

Várunk Titeket 2018.február 11-én VASÁRNAP a GyerekCenter Játszóházban tavasz köszöntő bulinkra! Csodás családi programot szerveztünk játszóházunk kis rajongóinak.

Programjaink:

Kreatív foglalkozás 11:00-19:00 Álarc készítés
Gondoltunk a kézműves hajlammal rendelkező gyerkőceitekre egyaránt, így kreatív foglalkozásunk keretein belül fejleszthetik kézügyességüket dekorgumi segítségével, miközben gazdagabbak lesznek egy általuk készített remekművel. Készíthetnek Hello Kitty-s álarcot, Angry Birds-ös kis tatyót, virágos, vagy szívecskés karkötőt és még sok minden cukiságot!

Sztár vendégünk Jack Spenót!
Ismeritek Jack Spenótot? A gólyalábas kalóz mesehősünket? Ha még nem, itt az idő, hogy megismerjétek!
Farsangi bulink sztárvendége nem más, mint Ő! Sok különleges programmal készült nektek, hogy felejthetetlen ünnepségben legyen részetek! A gyerekek legkedvencebb szuperhőse kalandra hív minket egy interaktív mesés vetélkedőben, ’’gólyalazázik’’ a móka kedvéért és végül a nagyágyúját is beveti! Mindemellett lehetőségetek nyílik majd örök közös emléket szerezni egy kellékes keretes fotózkodással.
Soroljam még? Lesz még családok táncversenye, ahol szülő-gyermek párok vetélkednek meg egymással és minden résztvevőnek jár egy csoki aranyérem.

Sőt mi több… a Tombola élményét is ő nyújtja majd számunkra 18:00-tól, ahol a főnyeremény egy ’’Gólyalábon-Kalóz jelmezben’’ szülinapi műsor!!!

Gyertek el hozzánk február 11.-én és töltsük együtt ezt a fergeteges napot és ne feledjétek… a jelmezben érkezőknek ajándék jár 😉

Belépőjegyek

Gyermek jegy: 2.100 Ft
Felnőtt jegy:       700 FtGyerekbarát szilveszteri buli Budapesten 2017/2018

Szilveszterkor egy szülőnek általában vagy a gyereket kell feladni, vagy a szilveszteri bulit. Valljuk be, mindkettő fáj egy kicsit éjfélkor. Most egyikről se kell lemondanod. A tavalyi party fergeteges sikere után idén megint olyan szilveszteri bulit csapunk, amilyenről eddig álmodni se mertél.

Kompromisszumok nélkül gyerekkel és barátokkal?

Szilveszteri tombolás a krokodilos légvár szájában?

Kikapcsolódás a szülőknek a barátokkal a büfében?

Naná!

A gyereked élete legemlékezetesebb szilveszteri buliját veled töltheti! Ráadásul Te is elengedheted magad

 

Csibéd vidáman fogja mesélni a suliban, hogy a „nagyokkal” együtt szórakozott egy igazi szilveszteri bulin. Miután kifulladásig játszott, és a gyerekdiszkóban koccintott velük, végül az ugrálóvárban vagy a trambulinon aludt el a hálózsákban.

Szilveszterezz Te is a barátokkal – a gyerekek közelében, mégis gondtalanul

 Baráti társaságodban már szinte mindenkinek gyereke van? Mindig jó újra összejönni, de a gyerekekről is gondoskodni kell.

Ha nem szeretnéd feladni a szilveszteri bulit, mert gyereked van, akkor gyertek hozzánk!  Itt nem csupán biztonságban tudhatod, hanem arról is gondoskodtál, hogy legalább olyan jól érezze magát, mint te.

Együtt lehetsz a barátaiddal és a gyerekekkel is. Miközben ti buliztok a büfében és a tánctéren, a gyerekek ugyanolyan önfeledten ünnepelhetik az újévet a légváron, trambulinon és csúszdákon tombolva a többi gyerekkel.

Akár egyedül is jöhet a csemetéd, ha Neked más terveid vannak.

Szilveszteri buli Budapesten – mindazokkal, akik kedvesek számodra. Itt végre senkit sem kell kihagynod az évzáró buliból!

 

Miért gyertek hozzánk a szilveszteri buliba?

 

 • önfeledten együtt lehettek mindannyian, gyerekekkel és felnőtt barátokkal

 • ez nem csupán egy egyszerű és biztonságos „gyerekmegőrző”, amíg te máshol bulizol, hanem egy igazi szilveszteri buli Budapesten a gyerekek számára is

 • táncra perdülhettek a profi tánctéren, és ti döntitek el, hogy egy méteren aluli vagy felüli partnerrel ropjátok

 • virsli és pezsgő jár mindenkinek a jegyhez, kortól függetlenül, így együtt koccinthattok

 • büfénkben lesznek finomságok az egész estés bulizáshoz

 • mielőtt a legkisebbek az éjféli köszöntés után angolosan lelépnének a szülőkkel egy jót szundikálni, együtt nevethettek a vicces műsoron

PROGRAM

 • december 31-én 18 órakor kapunyitás

 • 20-24 óráig gólyalábas kalóz-bohóc műsor lufihajtogatással

 • 22 órától Stand up előadás Somogyi Andrással
 • korlátlan játék a játszóház egész területén

 • diszkó igazi táncolós zenékkel kicsiknek és felnőtteknek

 • éjféli visszaszámlálás, koccintás és hagyományosan virslievés

 • még több játék, ugrálás kifulladásig

Ezen a szilveszteri bulin, az önfeledt örömben nincs korhatár!

Amit mi biztosítunk: a 2017-es szilveszter legvidámabb szülő-gyerek bulija Budapesten!

Jegyvásárlás Hegyszínen: 1234 Budapest, Bevásárló utca 4. Buy-way I. em. GyerekCenter Játszóház
Gyermek belépőjegy elővételben 2017. november 30.-ig:   6500 Ft Gyermek belépőjegy elővételben 2017. december 30-ig : 7500 Ft Gyermek belépőjegy 2017. december 31-én: 9500 Ft

Felnőtt jegy elővételben 2017. november 30-ig:   5500 Ft

Felnőtt jegy elővételben 2017. december 30-ig:        6500 Ft

Felnőtt jegy 2017. december 31-én:  9500 Ft

 

Ha kérdésed van, érdeklődj személyesen vagy elérhetőségeinken: 1234 Bevásárló utca 4. I. emelet telefonon: 20/2627722 e-mailben: info@gyerekcenter.hu