Programok


SZÜLETÉSNAPI BULI!

Szülinapi bulinkon megpörgethetitek a híres szerencsekerekünket, részt vehettek ingyenes kreatív foglalkozásunkon, a nagy sikerre való tekintettel ismét élvezhetitek Jack Spenót szórakoztató műsorát és végül mindenki ehet a mennyeien finom szülinapi tortánkból is!


Farsangi buli

Várunk Titeket 2018.február 10-én SZOMBATON a GyerekCenter Játszóházban tavasz köszöntő bulinkra! Csodás családi programot szerveztünk játszóházunk kis rajongóinak.

Programjaink:

Kreatív foglalkozás 11:00-19:00 Álarc készítés
Gondoltunk a kézműves hajlammal rendelkező gyerkőceitekre egyaránt, így kreatív foglalkozásunk keretein belül fejleszthetik kézügyességüket dekorgumi segítségével, miközben gazdagabbak lesznek egy általuk készített remekművel. Készíthetnek Hello Kitty-s álarcot, Angry Birds-ös kis tatyót, virágos, vagy szívecskés karkötőt és még sok minden cukiságot!

Sztár vendégünk Jack Spenót!
Ismeritek Jack Spenótot? A gólyalábas kalóz mesehősünket? Ha még nem, itt az idő, hogy megismerjétek!
Farsangi bulink sztárvendége nem más, mint Ő! Sok különleges programmal készült nektek, hogy felejthetetlen ünnepségben legyen részetek! A gyerekek legkedvencebb szuperhőse kalandra hív minket egy interaktív mesés vetélkedőben, ’’gólyalazázik’’ a móka kedvéért és végül a nagyágyúját is beveti! Mindemellett lehetőségetek nyílik majd örök közös emléket szerezni egy kellékes keretes fotózkodással.
Soroljam még? Lesz még családok táncversenye, ahol szülő-gyermek párok vetélkednek meg egymással és minden résztvevőnek jár egy csoki aranyérem.

Sőt mi több… a Tombola élményét is ő nyújtja majd számunkra 18:00-tól, ahol a főnyeremény egy ’’Gólyalábon-Kalóz jelmezben’’ szülinapi műsor!!!

Gyertek el hozzánk február 10.-én és töltsük együtt ezt a fergeteges napot és ne feledjétek… a jelmezben érkezőknek ajándék jár 😉

Belépőjegyek
Gyermek jegy: 2.100 Ft
Felnőtt jegy:     1.000 Ft