Játékparkunk

.
Gyertek és fedezzétek fel óriási élményparkunk minden négyzetméterét!
.

 A gyerekek mozgásigénye olyan nagy, hogy a profi sportolók elfáradnának mellettük.
Éppen ezért szükségük van egy helyre, ahol kitombolhatják magukat, önfeledten játszhatnak velük egykorú gyerekekkel, azonban biztonságos körülmények között, felügyelet alatt. A 2500 négyzetméteres Gyerekcenter Játszóház különböző játékain:
- trambulinokon, ugrálóvárakon, mászódombon, gokart pályán, foci pályán és csúszdáján a gyerekek kellemesen elfáradhatnak.


Játszóházunkat többen látogatják vidékről is, így figyelembe vesszük azon kis vendégeinket, akik nem a környékünkön laknak, és családostól, vagy csoportostól szállásra van szükségük. Az ő figyelmükbe ajánljuk a trivago oldalát.

A Gyerekcenterben kiemelt fontosságúnak tartjuk a gyermekek épségét. Létrehoztunk egy „házirendet”, amely egyaránt vonatkozik a szülőkre és a gyerekekre. Ezen egyszerű szabályok betartásával elkerülhető, hogy a gyerekek a játék hevében megsérüljenek. A 6 éves kor alatti gyermekek csak felnőtt kísérővel látogathatják a játszóházat.

A Gyerekcenter Játszóház kiválóan alkalmas zsúrok és családi események lebonyolítására. Teljes körű zsúrszolgálatunkkal nemcsak a jó hangulatról, hanem az étkezésről és a meglepetés vendégekről is gondoskodunk. És hogy az élmény teljes legyen, vásárlásaid után bónuszpontokkal jutalmazunk, amelyeket kedvezményekre válthatsz.


Nézd meg játékainkat:

Büfé

Amíg gyermeked önfeledten játszik, addig ülj be egy frissítő kávéra, teára vagy üdítőre a Gyerekcenter büféjébe. Kellemesen elbeszélgethetsz családtagjaiddval vagy barátaiddal, miközben szemmel tarthatod gyermeked és nem kell aggódnod testi épségéért sem. 

A büfében az üdítőitalok mellett sok finomsággal várunk.